Меню Каталог

J-Cain Cream Lidocaine 25.8% - 500ml

Артикул: CN1718
Има налични
  • Тегло: 0 кг.
  • Цена:
    145 лв.
  • Стара цена:
    0 лв.
J-Cain е високоефективен анестетичен крем за кожа с лидокаин, който може да помогне за успокояване на дискомфорта и болката по време на процедури като татуиране, пилинг на кожата, лазерна епилация, боди пиърсинг, козметична хирургия и много други. Болкоуспокояващият крем действа като намалява чувствителността на болковите рецептори на пациента.
Повечето от минимално инвазивните козметични процедури изискват техники за облекчаване на болката върху съответните кожни участъци.
J-Cain Cream, произведен в Корея, се счита за лидер сред локалните анестетици. Поради това се произвежда под формата на крем, който съдържа 25.8% лидокаин. 
Основни предимства:
-Съответства на международните стандарти за продукти за естетична медицина
-Високата концентрация на лидокаин позволява облекчаване на болката в кожните тъкани на дълбочина най-малко 5 mm
-Има дълготраен ефект
-Икономичен е: малко количество продукт помага за постигане на желания ефект
-Има висок профил на безопасност и не предизвиква алергични реакции

Предназначение на продукта:
J-Caine крем се използва в клиники и салони за красота.Позволява съвсем безболезнено да се правят татуировки, перманентен грим, различни процедури против стареене, електролиза и др. Поради това е идеален продукт, който може да се използва: при подготовка за мезотерапия с 3D мезоконци, лазерен рисърфисинг, химически пилинг и други болезнени манипулации върху кожата.J-Caine крем може да се използва само за минимално инвазивни процедури.

Как да използвате упойката:
Кремът е много лесен за употреба.Нанесете1-2мм от крема върху чиста, незасегната повърхност на кожата,предварително почистена със спирт.
Покрийте го с найлоново фолио ,за да се създаде запечатващ ефект.
Отстранете фолиото след 50-90 минути (в зависимост от индивидуалната чувствителност и  необходимото време за обезболяване) и почистете останалия лосион с чиста кърпа.Изпълнете процедурата
Пациентът може да почувства изтръпване на частта от кожата, където е нанесен кремът. 

Тегло: 500 гр
Производител : Inist biopharma (Южна Корея)