Меню Каталог

 ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОКУПКО ПРОДАЖБА НА СТОКИ
ПРЕЗ УЕБСАЙТА ЗА ЕЛЕКТРОННА ТЪРГОВИЯ 
Доставката се извършва от куриер за цялата страна.
Всички цени, показани на сайта, са крайни и включват ДДС


Всички цени в сайта са в български лева.

Цените са крайни.

Обявените цени за артикулите са крайни продажни цени с включен ДДС. В тях не е включена цената за доставка.

Цена на стока и цена на доставка - две различни неща

Цената на артикула е стойността, която се заплаща за него. Цена на доставката е стойността, която отделно се заплаща за доставка на поръчката, независимо колко артикули включва тя.
Доставчикът публикува на адрес VELEVTATTOO.BG- описание на основните характеристики и изображение на всяка стока, съгласно посочената от производителя информация; - продажната цена, с включен ДДС, както и тарифа за стойността на пощенските, куриерските или транспортните разходи, невключени в цената на стоките, свързани с тяхната доставка; - информация за начините на плащане, доставка и изпълнение на договора; - всякаква друга информация, която доставчикът е длъжен, съгласно българското законодателство, да предостави своевременно на Потребителя преди закупуването на стоката от Потребителя. Потребителят се задължава да заплати продажната цена на закупената от него стока, както и пощенските, куриерските или транспортните разходи, невключени в тази цена, свързани с нейната доставка. Заявената за покупка стока се доставя с подходящи съобразно вида й опаковка и транспорт на посочения от Потребителя адрес за доставка в достатъчен според обстоятелствата срок, уговорен между Представител на онлайн магазинa и Потребителя.

СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА И ЦЕНИ Клиентът има възможност да получи закупените от него продукти посредством услугите на куриерска фирма Speedy, или куриерска фирма Еконт ,с които онлайн магазинът си партнира на територията на РБ. Цената на куриерската услуга е за сметка на клиента.
Продуктите в нашия онлайн каталог са с БЪРЗА ДОСТАВКА в рамките на един до два работни дни.
Работното ни време е от 10:00 до 18:00 ч.
За да Получите поръчката си още на следващия ден,направете своята заявка до 16:00 най-късно. Поръчки заявени след този час остават за обработване на следващия ден.
Поръчките от събота и неделя се обработват в понеделник.
Доставка до чужбина Извършваме доставки и до чужбина.Експресните услуги се извършват от куриерска фирма Speedy или Econt,в зависимост от това коя куриерска фирма предлага най-изгодна цена за доставка до дадената дестинация,а икономичните услуги от БЪЛГАРСКИ ПОЩИ.
Предоставяме Ви възможност да изберете най-добрия за Вас вариант.
Времето за доставка след изпращане на артикула от наш офис варира между 1 и 2 седмици в зависимост от услугата, която се избере.
Поръчки в сайта,могат да правят както регистрирани потребители,така и потребители със статут на "гост". И в двата случая е необходимо да попълните вашите данни възможно най-точно и коректно.
При непълни или некоректни данни,както и при непосочен телефонен номер поръчки не се изпълняват Ще бъдете информирани чрез обаждане по телефона за статута на вашата пратка,както и в случай на неналичност на даден артикул или промяна в условията или цените на заявените от вас продукти.
Поръчките не се изпращат преди да е установен контакт по телефона и уговорен удобен ден и начин на доставка с клиента.