Меню Каталог

 ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОКУПКО ПРОДАЖБА НА СТОКИ
ПРЕЗ УЕБСАЙТА ЗА ЕЛЕКТРОННА ТЪРГОВИЯ 
Доставката се извършва от куриер за цялата страна.
Всички цени, показани на сайта, са крайни и включват ДДС


Всички цени в сайта са в български лева.

Цените са крайни.

Обявените цени за артикулите са крайни продажни цени с включен ДДС. В тях не е включена цената за доставка.

Цена на стока и цена на доставка - две различни неща

Цената на артикула е стойността, която се заплаща за него. Цена на доставката е стойността, която отделно се заплаща за доставка на поръчката, независимо колко артикули включва тя.
Доставчикът публикува на адрес VELEVTATTOO.BG- описание на основните характеристики и изображение на всяка стока, съгласно посочената от производителя информация; - продажната цена, с включен ДДС, информация за начините на плащане, доставка и изпълнение на договора; - всякаква друга информация, която доставчикът е длъжен, съгласно българското законодателство, да предостави своевременно на Потребителя преди закупуването на стоката от Потребителя. Потребителят се задължава да заплати продажната цена на закупената от него стока, както и пощенските, куриерските или транспортните разходи, невключени в тази цена, свързани с нейната доставка. Заявената за покупка стока се доставя с подходящи съобразно вида й опаковка и транспорт на посочения от Потребителя адрес за доставка в достатъчен според обстоятелствата срок, уговорен между Представител на онлайн магазинa и Потребителя.

СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА И ЦЕНИ Клиентът има възможност да получи закупените от него продукти посредством услугите на куриерска фирма Еконт ,с която онлайн магазинът си партнира на територията на РБ. Цената на куриерската услуга е за сметка на клиента.
Продуктите в нашия онлайн каталог са с БЪРЗА ДОСТАВКА в рамките на един до два работни дни.
Работното ни време е от 10:00 до 18:00 ч.
За да Получите поръчката си още на следващия ден,направете своята заявка до 16:00 най-късно. Поръчки заявени след този час остават за обработване на следващия ден.
Поръчките от събота и неделя се обработват в понеделник.
Доставка до чужбина Извършваме доставки и до чужбина.Експресните услуги се извършват от куриерска фирма Speedy или Econt,в зависимост от това коя куриерска фирма предлага най-изгодна цена за доставка до дадената дестинация,а икономичните услуги от БЪЛГАРСКИ ПОЩИ.
Предоставяме Ви възможност да изберете най-добрия за Вас вариант.
Времето за доставка след изпращане на артикула от наш офис варира между 1 и 2 седмици в зависимост от услугата, която се избере.
Поръчки в сайта,могат да правят както регистрирани потребители,така и потребители със статут на "гост". И в двата случая е необходимо да попълните вашите данни възможно най-точно и коректно.
При непълни или некоректни данни,както и при непосочен телефонен номер поръчки не се изпълняват Ще бъдете информирани чрез обаждане по телефона за статута на вашата пратка,както и в случай на неналичност на даден артикул или промяна в условията или цените на заявените от вас продукти.
Поръчките не се изпращат преди да е установен контакт по телефона и уговорен удобен ден и начин на доставка с клиента.